sigla neon

Află cum te pot ajuta câteva semne luminoase să devii cunoscut peste noapte!

LedLux este firma de promovare a magazinelor și a afacerilor tale gata să te facă cunoscut în întregul oraș. Cum reușim noi să facem asta de fapt? Acum este momentul să afli cum te pot ajuta niște semne luminoase să îți crești traficul de clienți în magazinul tău.

Firma noastră de reclame luminoase se asigură că oferi un impact vizual extraordinar atât la exterior, cât și la interior. Echipa noastră îți pune la dispoziție reclame personalizate, în diverse stiluri și mărimi.

Citește în continuare pentru a afla care sunt avantajele promovării prin intermediul firmei noastre!

Cum îți poți decora magazinul cu semne luminoase?

Atunci când ne gândim să ne promovăm afacerea punem următoarele probleme la înaintare:

 1. Care este cea mai bună modalitate de a ne promova?
 2. Cine ne poate ajuta?
 3. Cum ar trebui să arate reclama noastră?

LedLux este firma care are răspunsul la toate întrebările tale. Iată care sunt câteva semne luminoase propuse de noi prin intermediul cărora tu te poți promova:

 • Casete luminoase: mici și subtile; genul de reclame luminoase folosite pentru a fi puse în dreptul magazinului tău; cea mai bună metodă de a-ți scoate în evidență afacerea.
 • Firme luminoase: un mod și mai elegant de a-ți afișa în societate numele; personalizează firma luminoasă și scoate în evidență personalitatea magazinului tău.
 • Iluminare led: reclame la un alt nivel, dar și la o altă mărime, una mult mai mare.
 • Litere luminoase: fă-ți numele cât mai cunoscut prin această metodă ușoară, simplă, subtilă și plăcută privirii.
 • Litere volumetrice: modalitatea cea mai recomandată de a te face cunoscut, datorită multitudinii de caracteristici ce pot fi personalizate la o astfel de reclamă.

Care sunt avantajele folosirii unor reclame luminoase?

Cele mai mari avantaje pe care niște reclame luminoase ți le poate oferi sunt:

 1. Vizibilitatea
 2. Imaginea de impact
 3. Creșterea traficului de clienți în magazinul tău

Scopul reclamelor luminoase este de a te face să ieși în evidență dintre toate magazinele și afacerile din jurul tău. Atrage atenția tuturor trecătorilor cu ajutorul unor reclame la alt nivel. Nu rata șansa de a te face și mai cunoscut pe strada pe care ești amplasat!

Aceasta este cea mai bună variantă de a-ți pune personalitatea ta, dar și pe cea a magazinului în lumina reflectoarelor. Firma noastră te ajută să îți crești vizibilitatea. Echipa noastră construiește și personalizează reclamele alese de tine.

Poți opta pentru o reclamă de exterior care să te scoată în evidență sau pentru o reclamă interioară care să îți ofere un plus de eleganță. Indiferent de locul în care acestea sunt amplasate, reclamele luminoase sunt un factor intrigant atunci când vorbim de curiozitate. Este timpul să alegi cele mai atrăgătoare modele și culori pentru afacerea ta!

Este timpul să aduci un aer modern magazinului tău!

Așa cum am mai spus, reclamele pot fi de două tipuri: exterioare și interioare.

Când spunem reclame exterioare noi spunem de fapt: imagine de impact. Fiecare afacere care încearcă să iasă din tipar cunoaște faptul că mare și luminos este cheia succesului când vine vorba de ieșitul în evidență. Prin intermediul acestor tipuri de reclame, tu vei reuși să le oferi trecătorilor o mică idee despre afacerea ta și despre personalitatea ta.

Pentru acest tip de reclamă sunt recomandate folosirea de: panouri luminoase sau litere volumetrice.

Reclamele luminoase de interior ar trebui să îndeplinească următoarele caracteristici: plăcute privitorilor, să aibă o lumină caldă, să iasă în evidență în mod subtil, să nu încarce exagerat încăperea și să nu obosească ochiul privitorului. Este modalitatea perfectă de a ieși din tipar și de a avea un plus față de celelalte afaceri de pe strada ta.

Pentru acest tip de reclamă îți recomandăm să folosești firme sau casete luminoase.

Fă-te cunoscut în întreg orașul tău!

Cu toții știm faptul că este foarte ușor să îți faci reclamă online în zilele de astăzi. Distribuim câteva linkuri, ne recomandă câteva persoane, ne aflăm la un click distanță. Este și mai greu însă să te faci observat într-o lume modernă a tehnologiei.

Este timpul să ieși din tipar și să îți scoți în evidență afacerea cu cele mai simpatice și plăcute reclame luminoase. Firma noastră îți stă la dispoziție și te ajută cu servicii de personalizare. Tot ce ai de făcut este să ne spui care este viziunea ta, iar noi o vom aduce la realitate.