Devino vizibil cu litere volumetrice

O metoda moderna de promovare: litere volumetrice

litere volumetrice luminoase
litere luminoase perete
litere luminoase ACRILIC MAȘINIZAT
litere volumetrice iluminate
sigla neon
Multe firme se bazează pe promovare pentru a-și crește vizibilitatea firmei. Promovarea offline este realizată prin intermediul broșurilor, a posterelor, a reclamelor luminoase sau cu literele volumetrice.

Cuprins:

  1. Litere volumetrice: care tip se potrivește reclamelor tale?
  2. Litere volumetrice: cum alegi design-ul ideal?
  3. Litere volumetrice: de ce ai avea nevoie de o astfel de tehnologie?

1. Litere volumetrice: care tip se potrivește reclamelor tale?

Literele volumetrice sunt metode moderne pentru a-ți promova brandul. Design-ul acestora poate atrage potențiali clienți. Alegerea modelului de litere trebuie făcută strategic. 
Pe piață există 4 tipuri de litere volumetrice:

Litere volumetrice din neon spectral

Litere volumetrice din plexiglass

Litere volumetrice din metal cu iluminare LED

Litere volumetrice fără iluminare

Litere volumetrice din neon spectral

Litere volumetrice din neon spectral: aceste litere volumetrice sunt executate manual, urmând o serie de operații distincte. Literele volumetrice din neon spectral sunt făcute din bare de sticlă cu tuburi colorate. Avantajul acestor litere volumetrice este că se pot vedea de la o distanță de peste 1 km. De asemenea, sunt maleabile și durează o perioadă îndelungată de timp.

Litere volumetrice din plexiglass: aceste litere sunt cel mai des utilizate atât în piața din România, cât și în străinătate. Acestea sunt iluminate cu LED, în special pentru interior. Pentru exterior, sunt folosite versiunile rezistente la apă. Literele sunt făcute din acrilic și dispun de un spectru color variat.

Litere volumetrice din plexiglass

Litere volumetrice din metal cu iluminare LED:  Astfel de litere sunt lucrate din aluminiu, deoarece este un material flexibil și poate fi îndoit în funcție de forma reclamei.

litere volumetrice iluminate
Litere volumetrice fără iluminare

Litere volumetrice fără iluminare: aceste litere sunt preferatele firmelor care au un buget minim pentru reclame. Literele sunt făcute din metal sau acrilic, fără a fi iluminate cu LED sau altă sursă de lumină.

2. Litere volumetrice: cum alegi design-ul ideal?

Cum poți alege design-ul care să reprezintă într-un mod spectaculos specificul business-ului tău? Tine cont de urmatoarele elemente:

Un alt factor care trebuie luat în considerare este legat de literele volumetrice amplasate în exterior. Este necesară o autorizație pentru amplasarea acestora pe anumite clădiri, așa că asigură-te că vei obține această autorizație înainte de a face comanda de litere volumetrice,

Litere volumetrice din plexiglass

3. Litere volumetrice: de ce ai avea nevoie de o astfel de tehnologie?

O reclamă impozantă este cea care atrage privirile oamenilor. În ultima perioadă tot mai multe firme apelează la reclame luminoase și la litere volumetrice pentru a-și promova business-ul. 
Îți oferim câteva motive pentru a lua în considerare utilizarea literelor volumetrice:

LITERE VOLUMETRICE METAL FABRICAT

Litere volumetrice:
calitate superioara si durabilitate

Literele volumetrice reprezintă cea mai bună modalitate prin care să îți faci business-ul vizibil. Indiferent de design-ul reclamei, noi putem să îți creeăm cele mai spectaculoase litere volumetrice. Contactează-ne astăzi pentru a face o diferență în lumea reclamelor luminoase.

Blog