firme luminoase Fortuna

Lumină personalizată direct de la fabrica de plexiglas

Firmele luminoase ne înconjoară la fiecare pas: spre casă, spre job, la o plimbare prin parc. Oriunde întoarcem privirea dăm de o promovare inedită. Dar v-ați gândit vreodată că produsele utilizate pentru a creste vizibilitatea unei companii pot fi utilizate și în scopuri personale?

Anul acesta decorațiunile vin de la fabrica de plexiglas

Așa cum, pentru orice dorință din sfera marketingului vizual, puteti apela la litere luminoase LEDLUX, la fel de utili vă putem fi și în dorințele estetice personale. Obiectele noastre luminoase, oricare ar fi acestea, pot fi personalizate si pentru a vă decora interiorul locuinței, biroul în care lucrați zilnic, sau chiar grădina exterioară pentru a vă oferi un plus de originalitate în rândul vecinilor.

Merităm să trăim și să muncim într-un spațiu care să se preteze personalității noastre! Merităm ca mediul în care ne petrecem cel mai mult timp să fie unul la fel de bine decorat precum prietonalele aglomerate! Așadar, compania noastra încurajeaza utilizarea literelor venite din fabrica de plexiglas direct in căminul dumeavoastră.

Cum putem folosi produse de la fabrica de plexiglas în căminul nostru?

Promovarea luminoasă a devenit o strategie de marketing utilizată în mod imperativ de orice antreprenor, așadar suntem obișnuiți să fim înconjurați de litere luminoase, cifre colorate și decorațiuni cu iluminare LED. Partea bună este că le putem aduce în intimitatea casei noastre!

Iată numai câteva locuri în care putem plasa firmele luminoase LEDLUX pentru a aduce un plus de simț estetic în căminul nostru:

  • Litere luminoase pentru camera copilului
  • Casetă luminoasă pentru foișorul din grădină
  • Litere volumetrice pentru biroul tău
  • Piese artistice din plexiglass cu iluminare led pentru decorarea sufrageriei sau holului

Posibilitățile sunt infinite dacă dăm drumul imaginației. Ceea ce contează este să reușim, împreună, să creionăm produse iluminate unice pentru un mediu unic! Apelează la fabrica de plexiglas și nu vei regreta.

Care sunt avantajele utilizării LEDLUX ?

Ne stau în față atâtea posibiltăți când vine vorba de decorarea casei folosindu-ne de litere luminoase. Dormitorul copilului poate fi întregit cu litere volumetrice care alcătuiesc numele acestuia. Ele pot fi iluminate LED folosind chiar culorile camerei copilului, pentru a lega tot design-ul specific vârstei.

Mai mult, spațiul exterior al casei poate fi înfrumusețat prin sigle luminoase. Puteți opta pentru piese care să reprezinte contururi florale sau cuvinte înțelepte care să se preteze liniștii grădinii dumneavoastră.

Nu în ultimul rând, biroul de acasă sau chiar sufrageria în care se retrage toată familia seara sunt locuri perfecte pentru LEDLUX. Aici puteți opta pentru mesaje motivaționale sau citate preferate ale familiei, toate fiind dispuse în casete luminoase sau prin litere iluminate led în culori calde și primitoare.

Alegeți-ne și pentru evenimentele speciale din viața dumneavoastră!

Cine spune că literele volumetrice, casetele luminoase sau firmele cu iluminare LED pot fi utilizate numai în scop permanent? Ne gândim constant la nevoile clienților noștri și am realizat cât de folositoare ar putea fi produsele noastre luminoase la evenimentele cele mai importante din viața unui om.

Proiectele noastre pot fi dedicate:

  1. Zilelor de naștere
  2. Nunților
  3. Botezurilor
  4. Evenimentelor corporate
  5. Petrecerilor surpriză

Așadar, în funcție de evenimentul tău, poți opta pentru diferite produse. În cazul nunților puteți alege numele mirilor scris împreună în litere de sticlă iluminate puternic, iar pentru petrecerile surpriză puteți opta pentru cifre volumetrice în culoarea preferată a sărbătoritului.

Pentru evenimentele corporate puteți utiliza produsele noastre pentru a crea un spațiu foto în care invitații să captureze amintiri alături de sigla luminoasă a companiei care v-a adus împreună.

Asigură o atmosferă minunată cu ajutorul luminilor!

Fie că vorbim despre afacerea pe care o deții sau despre locul pe care îl numești  “acasă”, literele noastre luminoase îți vor adduce numeroase reacții pozitive și de apreciere! Spațiul tău va deveni unul extrem de îndrăgit prin simplul fapt de a crea o atmosferă plăcută pentru oamenii care îți calcă pragul!

Alege ca locuința ta să se remarce prin semnele colorate din grădina exterioară, sau prin contururile abstracte din sufragerie pe care va dori oricine să le captureze într-o fotografie! LEDLUX este brand-ul care îți va aduce lumină și acasă și în cadrul afacerii tale!

Dacă produsele noastre par a fi ce aveți nevoie pentru un strop de lumină în viață, atunci nu ezitați să ne călcați pragul! Ne găsiți în Oradea pe strada Al. Cazaban 17/A sau la numărul de telefon 0744256735!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *