sigla luminoasa deschis

Atunci când arta se îmbină cu marketing-ul – litere cu efect de halou

Este deja bine-cunoscut faptul că orice companie care țintește către dezvoltare, clienți de durată și numere în creștere are nevoie de un tip de promovare inteligentă. În era digitalului și a vizualului, reclamele luminoase sunt răspunsul pentru orice antreprenor, fie el la început de drum, sau avansat în cariera sa.

De ce să optăm pentru estetica unor litere cu efect de halou?

Dintre toate posibilitățile de promovare luminoasă, cea mai bună, estetică și eficientă metodă de a atrage privirea clienților țintă este utilizarea de litere volumetrice? De ce litere și nu casete sau afișe? Deoarece sunt cele mai versatile dintre toate.

Stilul literelor poate fi adaptat exigențelor dumneavoastră creative. Puteți opta pentru un font lejer, elegant și feminin, sau pentru unul drept cu margini clare și impunătoare. Litere pot fi întocmai cu stilul afacerii dumneavoastră.

Mai mult, literele propriu-zise nu ar fi la fel de eficiente fără iluminarea care să le facă vizibile indiferent de oră sau vreme. Fie vorba despre o iarnă cu nopți lungi, ori despre o toamnă ploioasă cu ceață densă, iluminarea este aspectul important care face literele să iasă în evidență. Iar pentru a împleti utilul iluminării cu plăcutul unui aspect elegant, puteți opta acum pentru litere cu efect de halou!

De câte feluri poate fi iluminarea literelor volumetrice?

Asemenea diversității metodelor de promovare și a diversității tipurilor de litere accesibile, modurile disponibile de a ilumina literele sunt la fel de diverse. Care sunt acestea?

  1. Iluminare prin becuri
  2. Iluminare cu efect de halou
  3. Iluminare directă

În funcție de nevoia ta personală, poți opta pentru oricare dintre acestea! Iluminarea directă asigură vizibilitate accentuată și intensitate luminoasă, menținând un consum electric reduc și un cost moderat, făcându-le perfecte pentru a fi amplasate la exterior.

Literele luminate prin becuri au o notă vintage perfectă pentru localuri cu muzică live și atmosferă de petrecere. Preferatele noastre însă rămân literele iluminate cu efect de halou!

Cum funcționează tehnologia literelor cu efect de halou?

În acest tip de reclamă luminoasă, iluminarea nu provine din interiorul literelor volumetrice sau din becuri. Efectul special de halou este dat de orientarea LED-urilor către panoul suport al literelor. În acest fel, conturul lor va fi proiectat pe un fundal luminos, aducând un strop de eleganță firmei luminoase.

Literele iluminate cu efectul de halou pot fi utilizate în exterior, însă nuanța de rafinament pe care o aduc poate fi mult mai frumos suprinsă în interior.

Tocmai de aceea încurajăm utilizarea literelor cu acest tip de iluminare în recepțiile hotelurilor, restaurante tematice și vintage, birouri mobilate cu lemn sau baruri întunecate.

Ce beneficii poate aduce amplasarea unor litere luminoase în orașul dumneavoastră?

Indiferent de mărimea reclamei luminoase, de materialul din care este făcută, de stilul în care este creată și de locația în care este amplasată, ceea ce contează cu adevărat este să vă găsiți stilul original de a ieși în evidență!

Atât timp cât literele luminoase sunt gândite astfel încât să vă reprezinte brand-ul întru totul, atunci succesul este garantat! Care sunt însă avantajele care vor duce către succes?

  • Vizibilitate crescută a brand-ului pe timp de noapte
  • Estetică ce se află la mare căutare de către “iubitorii de frumos”
  • Modalitate de promovare extrem de accesibilă și de prietenoasă cu mediul înconjurător
  • Durabilitate crescută a materialelor de producție
  • Contribuție la tabloul nocturn al orașului

LEDLUX este aliatul tău în materie de firme luminoase!

Acestea fiind spuse, noi putem fi aliatul dumneavoastră în materie de promovare inteligentă. Permiteți-ne să vă ajutăm nu numai cu litere luminoase cu efect de halou, litere volumetrice sau panouri publicitare illuminate LED.

Noi vă putem fi de folos și în ceea ce privește consilierea locației cheie cele mai potrivite care să facă numele dumneavoastră să fie văzut de un număr cât mai mare de potențiali clienți. Mai mult, vă putem asigura produsele personalizate după propriul stil. Cu iluminarea care se pretează locației dumneavoastră și cu un font potrivit personalității brand-ului dumneavoastră veți impresiona clienții.

Construim litere personalizate dintr-un material care să se potrivească exigențelor dumneavoastră de preț și sustenabilitate! Dacă această gamă variată de opțiuni vă surâde, vă așteptăm să ne călcați pragul la LEDLUX SRL pe strada Al. Cazaban 17/A în Oradea sau să ne scrieți dorința dumneavoastră la contact@litereluminoase.ro!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *